Jubilant feiring

Jubilant feiring

Det er nå gått noen uker siden vi feiret jubilanten. Min svigermor ble 80 år , og dagen ble feiret med venner, familie, kaker og festlighet. Alle var fornøyd og jubilanten så ut til å trives og koste seg stort.

Dagen ble feiret på samfunnshuset i Klubbukt, eller det som var den gamle skolen i Klubbukt.

Hvordan var dagen

Til middag ble det servert Reinskav (Finnbiff), hjemmelaget potetmos m.m. Kake bordet var bugnende med kaker i alle varianter, ostekake, bløtkake, gulrotkake, fromasjkake m.m. Så tror alle var rimelig fornøyde når de avsluttet festligheten.

Jubilanten fikk mange flotte gaver og blomster i alle farger, så det var flott og se hvor mange som hadde tatt tiden å vise min svigermor oppmerksomhet på dagen hennes.

En av tingen jeg tror hun satte veldig stor pris på var at hennes bror og svigerinne hadde tatt seg anledning til å komme hele veien fra Lofoten og hit til Klubbukt på dagen hennes, da dette aldeles ikke er noe kort reise for hennes bror som faktis nylig ble 75 år. I tillegg hadde hennes søster og svigerbror tatt seg tid til å komme fra Bakkeby i Nordreisa kommune. De er jo litt oftere på besøk, men tross alt så sees de nok ikke så ofte de heller nå om dagen. Hun kunne nok tenkt seg og hatt alle sine søsken her, men dette er dessverre ikke så enkelt å få til alltid, særlig ikke på denne årstiden, med ustabilt vær og vinteren lurene bak døren.

Men gjester var det mange av og hennes sønner har gjort en fantastisk jobb med å få til denne dagene for henne. Tror hun satte pris på dette.

Les gjerne om forberedelsene her

Facebook kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *