Ikea på 1-2-3

Ikea på 1-2-3

De fleste av dere kjenner nok til varehuskjeden IKEA, og alle vet nok at Ikea er det store varehuset, med hundrevis av kvadratmeter med areal med varer og utstyr til ditt hjem. De har kjøkkenartikler, soveroms tilbehør, interiør til din stue, eller leker til lille poden. Så om du skal klare Ikea på 1-2-3, da må du være rutinert, og ha gjort god planlegging i forkant av ditt besøk. Om jeg skal gjøre Ikea på 1-2-3? Mannen min ønsker nok at det blir Ikea på 1-2-3, men jeg kan nok ikke love han det! Vi vet jo alle at man bruker jo en evighet på å gå igjennom alle avdelingene, selv om du ikke nødvendigvis skal ha noe på alle avdelingene. Det er heller ikke så mange snarveier, så du må nok passere alle avdelingene tross alt, så glem Ikea på 1-2-3 og nyt heller shopping dagen en flott påskedag.

Denne påskedagen har jeg faktis planlagt mitt Ikea besøk nøye, handlelisten er klar

  • Kommode
  • Bilde
  • Kjøkkenbord
  • Arbeidspult til hjemmekontor
  • Små lamper til stua i feriehuset

Men selv om jeg har handlelisten klar, så kan det være at jeg endrer mening når jeg ser produktet og ombestemmer meg i forhold til hva jeg skal ha, kanskje har de ikke akkurat det produktet jeg har tenkt meg, så da blir det å se om de har et tilsvarende produkt. Så kanskje klarer jeg Ikea på 1-2-3 og får litt utetid når jeg kommer hjem og kan nyte sol og vinter, men regner med at dagen går til shopping. I tillegg når vi først har tatt turen til Haparanda så blir det nok en titt innom noen andre shopping muligheter også, så dagen går nok på 1-2-3.

Har du også planer om Harry handling i Sverige? Eller skal du bare nyte solveggen?

Ikea i Haparanda
Stue bord kjøpt på Ikea +interiør
Lampe fra Ikea
Lykt fra Ikea

 

Facebook kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.