Gratulere

Gratulere

Gratulere

Bursdags gutten vår!

Som tiden går! I dag er du 4 måneder, og det er ca. 2 måneder siden du kom til oss. På denne tiden er du blitt en riktig vilter krabat, som hopper  og spretter rundt over alt. Du er nå en liten gledesspreder, der du hopper rundt, leker med Tinka eller Tarek. Får du anledning så  gnager du på noen crocs eller på gulvmatte. Du er kort og godt blitt en liten sjarmør. Det er helt umulig å bli sint på deg eller ikke like deg. Jeg tror nok du har sjarmert de fleste rundt deg.

Hvem er du?

Du er en liten utforsker, som må snuse og kontrollere alt. Elsker og få oppmerksomhet, og er glad i andre hunder. Du blir bare flinkere og flinkere og gå i bånd når vi er ute, men liker egentlig best og leke i hagen hjemme. Du sover hele natten og har gjort det siden du kom til oss uten og tisse og bæsje overalt.

Rensligheten går det bedre og bedre med, men du er avhengig av at vi ser deg straks du står ved døren, hvis ikke så skjer uhellet ganske raskt. Så dette er en utfordring ennå, da du tydeligvis ikke har utviklet «selskapsblære».

Du elsker å kjøre bil, dette er ikke noe problem, du sover og koser deg når vi er på tur, og du sitter gjerne og «passer» bilen mens jeg er inne og handler.

Foreløpig har du sovet i grind, men nå tenker jeg på å gå over til bur, for jeg ser at du syns det er helt fint og sove i bur ,både med åpen og lukket dør. Ikke noe problem.

Du har nok mye og lære ennå, så det blir nok like spennende framover som tiden vi har hatt med deg til nå lille krabat.

Gratulere med 4 måneders dagen!

Facebook kommentar

One Comment to “Gratulere”

  1. 💕💕💕💕💕
    Fra bestemor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *