GOD JUL

GOD JUL

GOD JUL

O Jul med din glede….

Julemorgen

24. Desember, julemorgen, -8 grader og lett snøvær i dag i Alta. Akkurat slik juleværet skal være. Jeg må innrømme at jeg var litt bekymret for om julen ville bli svart og trist, eller hvit og fin. I år begynte det heldigvis og snø 22. Desember hjemme i Hammerfest igjen, så håper denne snøen ikke er tint vekk, og at de også er heldige med en hvit og fin jul. Yr forteller meg at de har -2 grader og snø i formiddag, så bra!

Hvor tilbringer vi julemorgenen?

Julemorgenen tilbringes på min hjemplass i Gakoriveien i Alta. Her er jeg vokst opp, og her bor min mor ennå. Min mor er ikke så gammel men har vært en del syk i det siste, så derfor ble det enklere for oss å komme til henne i år.

Her er alle mine søsken og deres barn, så det blir nok koselig. Mine store barn hadde dessverre ikke anledning til å være med oss i år, men jeg håper de har det fantastisk der de er i sol og varme. Jeg tror nok jeg også en gang vil gjøre alvor av mitt ønske om å «rømme julen», og ta den i varmere strøk, virker veldig fristende, kanskje til neste år?

Juledagen

Juledagen er tradisjonell, med frokost, tv- titting (for de som har tid), julemiddag, kaffe, gaveåpning og kos. Mer tenker jeg ikke å si om dagen.

Nå har bloggen min snart eksistert i 1 år, tenk hvor raskt tiden har spunnet vekk? Da var julen atter her. Så alle dere som har fulgt bloggen min dette året, og dere som bare har vært innom bloggen min, og alle andre som ikke har vært innom bloggen min ønsker jeg en riktig fredfull og god jul.

 

GOD JUL

Facebook kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *