Bak bloggen?

Presentasjon

Jeg er en voksen dama, gift med en veldig travelt opptatt fisker. Vi er en familie i tiden med mine, dine og våre barn.

Min eneste datter var ferdig sykepleier utdannet i juni 2017 og arbeider nå i hjemmetjenesten. Min stesønn holder på med avslutningen på sin maritime utdanning, der han skal bli kaptein. Min mellomste sønn er elektrikerlærling i en bedrift i Hammerfest og minstemann går nå i 2. klasse. Dette var litt om familien min.

Selv var jeg ferdig utdannet tannlege i 1996. I dag er jeg eier/medeier av 2 tannklinikker. I  mange år fokuserte jeg yrkesmessig på å videre utvikle min kompetanse klinisk, den siste tiden har jeg også fokusert på å utvikle mine lederferdigheter og lære om helseledelse.  Det var kjempe lærerikt og jeg vil nok komme tilbake med flere innlegg om denne etterutdanningen og temaer som var givende og flotte.

Etter litt att og fram, så har jeg funnet ut at jeg skal bruke 2018 til å blogge, bare for moro, noe jeg aldri har gjort tidligere. Jeg er verken journalist, skribent eller dikter. Jeg skriver heller ikke leserinnlegg, så her hiver jeg meg ut på dypt vann. Dette gjør jeg fordi jeg har en tro på at dette kan være moro, og jeg liker utfordringer.

Jeg har i den forbindelsen lest litt! «Å skrive kan til tider være krevende og ensomt» leser jeg i et kompendie om å blogge.  Det kan jeg nok tenke meg. Krevende fordi du skal skrive godt, du skal skrive stimulerende, du skal skrive fengende. Folk der ute skal ønske og lese videre, de skal sitte og vente på at neste innlegg kommer. De skal gjerne sitte med undring og spørre seg «Hva skjer videre?». Du skal ideelt sett få til forventninger fra omgivelsene, forventninger om at det snart kommer noe vi gjerne ønsker å ta del i, noe som er spennende og engasjerende. Noe som folk der ute prioritere og bruke tid på.

Det blir spennende og se om jeg får dette til.

Hva vil jeg skrive om?

Min blogg vil selvsagt inneholde en del tannhelse relatere innlegg. Dette naturligvis da jeg er tannlege med over 20 års erfaring og sitter inne med mye på området. Men for at dere der ute skal bli bedre kjent med personen bak bloggen, er det viktig å få inn noe personlig. Det er derfor naturlig å komme med noen personlige innlegg om hva som engasjerer meg i tillegg til min jobb, hva jeg gjør i fritiden og hva jeg kunne tenke meg og gjøre framover. Det blir sikkert noen reisebrev da jeg er glad i å reise, spesielt på hytta i Klubbukt og hytta i Sverige. Jeg liker også å besøke min søster i Lillehammer og jeg elsker og være i Syden og ligge på stranda og kose meg.

Så velkommen til en blogg reise med meg! Håper at jeg kan inspirere og engasjere dere der ute.

Hver ikke redd for å kommentere, det er bare moro.

 

2 kommentarer til «Bak bloggen?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.